ללכת לפי הכללים או לתת להעדפות האישיות לקבוע?

עם התפרצות עידן הבירות, זה הפך להיות קל יותר מתמיד למצוא שילובים חדשים ומרתקים של אוכל ושתייה.

אבל כל המגוון הזה יכול להיות קצת גדול עלינו, אז הנה כמה עצות ממספר מומחים, מארצות משופעות בירה.

ריק דויל, בעלים משותף של מבשלת "טובוגן" אומר שניתן ליישם הרבה רעיונות של שילוב אוכל ויין גם על בירה. עם בשר צלוי או מעושן אפשר להגיש בירה בטעם מלא יותר, כמו אמבר או סטאוט; עם משהו קל יותר, כמו סלט או דגים, אפשר לנסות בירה בלונדינית או בירת חיטה.

מילוס קרל, הבעלים של Milos Craft Beer Emporium, אומר כי כאשר בוחרים שילובי אוכל, אפשר להשתמש בבירות חיטה או בבירות בלונדיניות כתחליף ליינות לבנים, בעוד שניתן ליהנות מבירות כהות יותר במקום יין אדום. עם מנת בשר כבדה יותר, כמו לובסטר או סטייק, נסו כוס סטאוט או פורטר; ובירה מחיטה או בלונדינית עם מנת הדגים או העוף האהובה עליכם.

וויין ניוטון מומחה לבירות שכותב מאמרים על בירה בעיתונות הארצית בצפון אמריקה, אומר כי בחירה בשילובים הנכונים היא עניין אישי. "לך עם מה שטוב לך", הוא אומר. הוא ממליץ ליהנות מסטאוט נחמדה עם צלחת צדפות.